Tragovi: “Za jedan novi bend na glazbenoj sceni reakcije publike su i više nego pozitivne”
2. siječnja 2018.
Music Box (10949 Članci)
Podijeli

Tragovi: “Za jedan novi bend na glazbenoj sceni reakcije publike su i više nego pozitivne”

Za doček Nove godine mladi bend Tragovi svirao je na glavnom gradskom trgu u Čakovcu, a osim toga godinu su zaključili iznimno dobrim reakcijama na novi singl “Ljubav za jednu noć”.

Odličan prvi singl „Sve na ljubav miriše“ otvorio im je je mnoga vrata, a prema svemu sudeći i novi singl „Ljubav za jednu noć” polako osvaja radio postaje.

“Prvi singl ispunio je i više od onog što smo očekivali. Za jedan novi bend koji se pojavio na glazbenoj sceni reakcije publike su bile i više nego pozitivne. Naravno, velike zasluge za to pripadaju našem autoru i kolegi Denisu Dumančiću s kojim je snimljen duet “Sve na ljubav miriše” i koji je autor glazbe novog singla “Ljubav za jednu noć”, kažu dečki iz benda.

Za prošli su singl imali odličan spot sniman na raznim lokacijama, ali su i na ovom također promijenili razne lokacije i snimili fantastične kadrove.

“Uživali smo snimajući kadrove na prekrasnim lokacijama u Dvoru Trakošćan i Dvorcu u Sv. Križu Začretje. Doduše, bilo je mrvicu hladno, posebno unutar dvorca, tako da su grijalice bile upaljene na najjače, ali to nam uopće nije smetalo jer ekipa je bila odlična i još jednom se zahvaljujem svima na suradnji i na dobro obavljenom poslu u kojem smo stvarno uživali”, ističu Tragovi.