VIDEO: Justin Timberlake izbacio novi spot – “Filthy”
6. siječnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

VIDEO: Justin Timberlake izbacio novi spot – “Filthy”

Justin Timberlake je danas objavio dugoiščekivani singl i spot! Pogledajte „Filthy“, a 2. veljače objavljuje četvrti studijski album „Man Of The Woods“  (RCA Records/Menart). Na albumu supotpisuje tekstove i produkciju.

Raznobojan i futuristički spot za „Filthy“ režirao je Mark Romanek. Plesni spot predstavlja Timberlakea kao izumitelja modernog doba koji svijetu predstavlja svoj posljednji izum. Vlasniku deset Grammyja i četiri Emmyja, ovo je najambiciozniji album do sada – zvučno i tekstualno. Kombinirajući zvukove tradicionalnog američkog rocka s modernim utjecajima suradnika: The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys, novi Timberlakeov materijal istražuje storytelling inspiriran njegovim sinom, njegovom ženom i osobnim putovanjem od Memphisa pa do ovdje gdje je danas.

Prije objave albuma, Timberlake planira objaviti još tri spota, od kojih će svaki biti jedinstven i u režiji različitih redatelja. Dva dana nakon objave albuma, Tibmerlake će nastupiti u slavnom poluvremenu Super Bowla (Pepsi Super Bowl LII Halftime Show).

Justin Timberlake, talentirani glumac i glazbenik, do sada je u karijeri prodao više od 32 milijuna albuma, a prethodna 3 albuma su dostigli platinaste i multiplatinaste naklade diljem svijeta.