“Dragocjeno, raskošno, blistavo” najprodavanije izdanje tjedna
10. siječnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Dragocjeno, raskošno, blistavo” najprodavanije izdanje tjedna

Prema službenim podacima pristiglim u Hrvatsku diskografsku udrugu box set Kojota ‘Dragocjeno, raskošno, blistavo’ najprodavanije je domaće izdanje tjedna.

Box set sadrži sva tri dosadašnja studijska albuma grupe Kojoti, kao i dosad neobjavljene bonus materijale te dvije nove pjesme ‘Mi ne pripadamo tu’ i ‘Nova riječ’.

Na drugom mjestu službene top liste prodaje slijedi Mia Dimšić s debitantskim albumom ‘Život nije siv’, a na trećem, kao povratnici na listu, nalaze se Chui i Jazz orkestar HRT-a s albumom ‘Chui ovu glazbu’. Na četvrto mjesto liste najprodavanijih domaćih albuma smjestio se Zdravko Čolić s novim albumom ‘Ono malo sreće’, dok je kompilacija Aquarius recordsa ‘AQ Total 22’, objavljena povodom 22. rođendana ove diskografske kuće, ovoga puta peta.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvom mjestu nalazi se Pink Floyd s legendarnima albumom ‘The Dark Side of the Moon’. Drugo mjesto ponovo je rezervirano za Eda Sheerana i njegov ‘Divide’, a u top tri stigao je i Eminem s albumom ‘Revival’.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Foto: Nikola Knežević