IZVJEŠĆE: Hladno pivo na tajnom akustika sessionu u Rockmarku
17. siječnja 2018.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE: Hladno pivo na tajnom akustika sessionu u Rockmarku

Hvaljeni projekt “Akustika” koji se odvija u knjižari Rockmark stigao je do svojeg 200. izdanja. Nije bilo torte, konfeta i sličnih razvikanih stvari, bilo je samo odlične glazbe i vrhunske intimne atmosfere.

Neki su nagovještavali tko bi mogao stajati iza secret sessiona koji je najavljen za ovo 200. izdanje, neki su pogodili, a neki se i iznenadili kada su vidjeli članove Hladnog piva. Bend je to koji se ne pojavljuje u akustičnim izdanjima, ali zvučali su kao da su sto dana vježbali samo za ovu prigodu. Sve je bilo savršeno odrađeno, a Deda je zvučao perfektno kao Charles Bronson u filmu “Bilo jednom na Divljem Zapadu”.

Iako je secret session trajao otprilike pola sata, svi su iz Rockmarka izašli zadovoljnih lica i okupirali obližnje birceve kako bi proslavili 200. izdanje “Akustike”. Među zadovoljnima su bila i neka poznata lica, poput Sare Renar, Irene Žilić, Queen of Sabe, Luce, Nikol Čačić iz NLV-a itd.. Vrata su bila otvorena svima zainteresiranima za odličnu akustičnu svirku, a bome su bila i doslovno otvorena tijekom cijelog sessiona jer je nekoliko ljudi ostalo vani zbog velike gužve.

Sretno prvih 200., hvala na višnjevcu i lijepoj svirci te se vidimo i ubuduće!

Foto: Nikola Knežević