Sara Renar s albumom “Gdje povlačiš crtu?” dolazi u Tvornicu kulture
21. siječnja 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Sara Renar s albumom “Gdje povlačiš crtu?” dolazi u Tvornicu kulture

Nakon izlaska četvrtog live konceptualnog albuma Sare Renar “Gdje povlačiš crtu?” na vinilu, ovaj glazbeno-scenski projekt Renar i suradnici zagrebačkog publici predstavljaju koncertom u srijedu, 7. veljače u 20 sati u Velikom pogonu Tvornice Kulture.

Nastao kao performans u sklopu Međunarodnog dana umjetnosti u siječnju 2017, projekt “Gdje povlačiš crtu?” nadrastao je jednokratni događaj pa je nakon niza izvedbi u zemlji i regiji sada pretočen u live album.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 kuna nabavite preko platforme Entrio.

Koja je granica djelovanja? Na koje kompromise pristati? Kada reći ne? To su pitanja koja u konačnici određuju tokove svih naših života, na vrlo privatnom, ali i društvenom nivou. Projekt “Gdje povlačiš crtu?” je upravo odgovora na njih. Četiri glazbenika i dvoje glumaca u sat vremena plovidbe propitkuju gdje su granice i limiti u nadi da, kada već nema jednoznačnog odgovora, barem sebi i publici jasnije artikuliraju pitanje. Svaka je izvedba jedinstvena, pitanja se mijenjaju, a crte blijede.

“Gdje povlačiš crtu?” nije pop album i zahtijeva drugačiji, posvećeniji način slušanja – upravo je zato izdan na vinilu, mediju koji traži fokusirano slušanje.
Dođite u Tvornicu i propitajte vlastite crte!