Mađarska symphonic cello metal grupa Leecher prije Arkone – poznata satnica za Boogaloo
29. siječnja 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Mađarska symphonic cello metal grupa Leecher prije Arkone – poznata satnica za Boogaloo

U petak 2. veljače će u zagrebačkom Boogaloo Clubu nastupiti ruska ethno folk metal atrakcija Arkona. U sklopu europske turneje „Khram European tour 2018“ Arkona će predstaviti svoj novi album „Khram“. Kao predgrupa će nastupiti poznata zagrebačka folk metal grupa Stribog koja svoju glazbu stvara inspiriranu na slavenskoj mitologiji.

Kao posebene goste koji će otvoriti ovu izuzetnu većer Arkona dovodi madi mađarski symphonic cello metal band Lechees koji su gitare zamijenili čelima, a kao lead vokal imaju pjevačicu Anett. Lecheer će predstaviti svoj album Sightless. Poznata je i satnica za koncert, vrata će se za publiku otvoriti u 19:30 sati, Lecheer će startati točno u 20:00 sati, Stribog će započeti u 20:45, a Arkona u 22:00.

Cijena ulaznica 130 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 150 kn.

Pretprodajna mjesta u ZAGREBU: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Metal Beer Bar Valhalla – Radićeva 25. RIJEKA: Dallas Music Shop – Splitska 2A, OSIJEK – Rock Shop Stress  – Strossmayerova 7. Online: On Parole – http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem, www.eventim.hr