Regius festival najavljuje svoje osmo izdanje u Šibeniku!
7. veljače 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Regius festival najavljuje svoje osmo izdanje u Šibeniku!

Jedan od najpopularnijih festivala u srcu Dalmacije najavio je svoje osmo izdanje za ovu godinu. Regius festival održat će se 13. i 14. srpnja na već dobro poznatoj lokaciji u srcu Šibenika, tik uz gradsku plažu Banj.

Najbolji glazbeni festival široke lepeze alternativnih žanrova u Dalmaciji i ove godine će publici ponuditi sjajan lineup, a detalje će otkriti uskoro.

Dosad je na Regiusu nastupilo preko 70 različitih bendova iz Hrvatske i regije među kojima su Six Pack, Dječaci, Superhiks, S.A.R.S., Let 3, Marčelo, Brkovi, Atheist Rap, Kawasaki 3P, Jinx, Repetitor, Who See, Rambo Amadeus, Bad Copy, Živo Blato, Letu Štuke, Edo Maajka, Elemental, Disciplin a Kitschme, Kojoti, TBF, Pipsi, Songkillers, Artan Lili i brojni drugi, a festival se širi iz godine u godinu što potvrđuje i sve veći broj publike. Regius je ujedno i jedini “preživjeli” takav festival u Šibeniku koji privlači ne samo domaću, već i stranu publiku usred ljetne sezone.

Regius festival je u sedam izdanja posjetilo preko 10.000 ljudi iz Hrvatske, regije i svijeta, a i ove godine će se održati na dvije pozornice u dvije večeri, gdje će nastupati 15 izvođača. Jeftine karte, besplatan kamp te sunce, more i kupanje, odličan je izbor za provesti vikend u Šibeniku. Ulaznice će uskoro biti u prodaji, kao i informacije o prvim glazbenim imenima.