Plavi orkestar nakon rasprodane Ljubljane stiže u najvjerojatnije rasprodani Zagreb
16. veljače 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Plavi orkestar nakon rasprodane Ljubljane stiže u najvjerojatnije rasprodani Zagreb

Još samo dan brojimo do dugoočekivanog koncerta Plavog orkestra u velikoj dvorani Doma sportova! Turneja ‘Everblue’ nakon Sarajeva, Beograda, Züricha i sinoć Ljubljane, u subotu stiže u Zagreb.

Sinoć se u rasprodanoj Areni Stožice tražila ulaznica više. 12 000 obožavatelja legendarnih Plavaca uživalo je u odličnom audiovizualnom iskustvu za koje je zaslužna Skymusic corporation. U dvorani je tijekom cijelog koncerta vladala iznimno pozitivna atmosfera dok je bend nizao brojne hitove, a cijeli je koncert, kao što će biti i ovaj zagrebački, sniman za njihov prvi live album! Orkestar je napunio ljubljansku Arenu do zadnjeg mjesta, a isto se očekuje i sutra u Domu sportova

Još je samo mala količina ulaznica za tribinu u prodaji i možete ih kupiti u sustavu Eventim, Rockmarku i Dirty Old Shopu. Ukoliko se do sutra ne rasprodaju, preostale ulaznice moći će se kupiti na blagajni dvorane koja se otvara u 19 sati, a osim ulaznica na prodajnim štandovima Dallas Recordsa moći ćete kupiti i novi merchandise Plavog orkestra, majice, plakate, cd-e!

SATNICA:

19:00 OTVARANJE ULAZA U DVORANU I BLAGAJNE

20:30 THE LAST LOCATION

21:30 PLAVI ORKESTAR

Kako bi svi ušli na vrijeme i uživali u cijelom programu i koncertu Plavog orkestra, pozivamo vas da dođete na vrijeme kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve. Zbog lakšeg pristupa koncertu, osobe s invaliditetom mogu se obratiti bilo kojem zaštitaru koji će priskočiti u pomoć u slučaju potrebe.

Foto: Bruno Sedevčič