Grupa Gea izbacila videospot za novi singl “Ti si ona koju tražim”
20. veljače 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Grupa Gea izbacila videospot za novi singl “Ti si ona koju tražim”

Grupu GEA publika je zavoljela zbog hit singlova „Još te mogu iznenaditi“, „I to će proći“ i „Želim ti“ te je svrstala među omiljene bendove domaće glazbene scene, a GEA tu naklonost nagrađuje na najbolji mogući način – objavom nove pjesme „Ti si ona koju tražim“.

„Naše pjesme imaju prepoznatljiv zvuk i tekstove koje su ljudi zavoljeli poistovjećujući se s njima. Kada nam je naš gitarist Ferzzo odsvirao pjesmu koju je napisao inspiriran svojom životnom pričom, svi smo u bendu ostali zatečeni tim naletom nevjerojatne iskrenosti, a iznenađenost se ubrzo pretvorila u oduševljenje i odmah smo znali da ju želimo snimiti i što prije podijeliti s našom publikom“, otkriva GEA o zanimljivom nastanku pjesme čiju glazbu i tekst potpisuje član benda Neno Kos – Ferzzo dok je radiofonično zvukovno ruho skrojio poznati producent i aranžer Igor Ivanović.

Kvalitetna produkcija videospotova Gein je zaštitni znak, a ovoga su puta realizaciju ideje vizualnog dijela pjesme povjerili iskusnom redatelju Marku Zeljkoviću koji je glavnu žensku ulogu namijenio Martini Stjepanović, glumici iz seerije„Čista ljubav“. Mlada umjetnica spremno je prihvatila ponuđenu suradnju jer joj se jako svidjela pjesma, ali i čitav Gein opus čiji je lajt motiv ljubav kao pokretač svijeta, a s pjevačem Igorom Drvenkarom kliknula je na prvu te su odlično utjelovili romantiku zaljubljenog para.