Exit Festival sprema Arenamagedon!
23. veljače 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Exit Festival sprema Arenamagedon!

Već od prve objave dosad nezabilježene techno postave u kojoj su Richie Hawtin, Adam Beyer, Ida Engberg, Ben Klock, Amelie Lens i Anastasia Kristensen, bilo je jasno da mts Dance Arena započinje novu eru na Exitu!

Jedna od najvećih i najznačajnijih pozornica na cijelom planetu, ove godine odlučna je da nadmaši sve svoje povijesne vrhunce, i to u godini kada je EXIT i službeno Najbolji europski veliki festival! Za tu priliku na tvrđavi se sprema pravi #Arenamagedon jer su svoje nastupe potvrdili i giganti Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Tale of Us, Carl Craig, Rødhåd i Boris Brejcha! Na Arenu stižu i domaći techno asovi Filip Xavi i Vladimir Aćić Avoid. To nije sve, na ovaj povijesni line-up, sastavljen od samih headlinera, kolosalna Arena dodaje uskoro još iznenađenja!

Nakon što je prošle godine priredila možda i najupečatljiviji prizor u povijesti Dance Arene, uz atmosferu kakva se dosad viđala samo na stadionskim rock koncertima s višestrukim ovacijama i dva povratka na bis, Nina Kraviz dolazi na EXIT stvarati magiju s publikom iz cijelog svijeta, čije povjerenje beskrajno uživa. Ne postoji nitko poput Nine, tko ima takvu predanost, beskompromisan stav i iznad svega hrabrost da stalno mijenja, radoznalost da uvijek ispituje, želju da stalno uči i svojim primjerom vodi globalnu elektronsku scenu uz titulu najboljeg svjetskog DJ-a za 2017. godinu! Nina je epskim zatvaranjem prošle godina dobila čast da bude prvi izvođač u povijesti koji će dvije godine uzastopno svojim nastupom zatvoriti EXIT festival, a to će joj biti treći uzastopni nastup na tvrđavi, rekord koji će ove godine podijeliti s jednako fascinantnim fenomenom svjetske glazbene scene.

 

EXIT festival bit će održan od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavu u Novom Sadu i predstavit će neke od najboljih svjetskih, regionalnih i domaćih glazbenih zvijezda kao što su Ziggy Marley, Fever Ray, Alice Merton, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Sevdaliza, Madball, Brujeria, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge. Ulaznice po promotivnoj cijeni sa 60% popusta od finalne, za 445 kn prodaju se na prodajnim mjestima Ticketshop i Entrio, a na stranici službene turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji uz ulaznice, sadrže i opcije za smještaj i prijevoz do EXIT festivala.