Metalna atrakcija Satyricon uz grčke thrash metalce Suicidal Angels u Boogaloo-u
26. veljače 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Metalna atrakcija Satyricon uz grčke thrash metalce Suicidal Angels u Boogaloo-u

Norvrške black metal legende se nakon deset godina vračaju u zagrebački Boogaloo gdje će u ponedeljak 19. ožujka predstaviti svoj novi, deveti studijski album „Deep Calleth upon Deep“ koji je 22. rujna objavila poznata metal diskografska kuća Napalm Recocords.

Satyricon dolaze iz Osla, osnovani su 1991. godine i jedni su od pionira black metal scene. Njihov prvi album „Dark Medieval Times“ iz 1994. godine slovi za jedan od najutjecajnijih albuma tog žanra, iako je njihova najpoznatija pjesma iz tog doba, u isto vrijeme i jedna od najkultnijih black metal pjesama opčenito,  „Mother North“ s njihovog trećeg albuma „Nemesis Divina“ iz 1996. godine. S tim albumom zaokružuju svoju black metal fazu i kreću korak dalje stvarajući svoj novi zvuk, kombinirajući black metal s alter metalom te stvaraju svoj prepoznatljiv zvuk s tipičnom alter metal gitarom, Frostovim teškim ritmovima i prepoznatljivim Satyrovim vokalom. Posljednjim albumom „Deep Calleth Upon Deep“ su otišli još korak dalje gdje su zaplovili u doom i gothic vode, no zadržali svoj prepoznatljiv zvuk. Do danas su objavili devet studijskih albuma i slove za jedan od zanimljivijih bendova na metal sceni.

Kao posebni gosti će nastupiti grčki thrash metalci Suicidal Angel.

Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijena ulaznice iznosi 170 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 190 kn. Pretprodajna mjesta:
ZAGREB:
Dirty Old Shop – Tratinska 18
Rockmark – Berislavićeva 13,
Kloto – Masarykova 14,
Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37,
Metal Beer Bar Valhalla – Radićeva 25,

RIJEKA:
Dallas Music Shop – Splitska 2A,

OSIJEK – Rock Shop Stress  – Strossmayerova 7.

Online:
On Parole – http://www.on-parole.com/shop/tickets,
Eventim sistem, www.eventim.hr