PASTA ITALIANA: Tonči Huljić se bacio u hip hop vode s Vojkom V i Krešom Bengalkom
1. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

PASTA ITALIANA: Tonči Huljić se bacio u hip hop vode s Vojkom V i Krešom Bengalkom

Mislio sam da nikada neću objaviti neku vijest o Tončiju Huljiću, kad gle vraga, Vojko V iz Dječaka i Krešo Bengalka snimili su novu pjesmu i u njoj ugostili ovog hitmejkera. Ako je mogao Rolling Stone Hrvatska, možemo i mi.

Oni se sprdaju s Tončijem, a Tonči se sprda s njima, versus za kakav sam mislio da se nikada neće dogoditi, ali ipak je nešto ukusno u toj talijanskoj pasti. Kade i kauči puni tjestenine, pasta tamo, pasta ovamo i eto ti pjesme o kojoj će se jedno dulje vrijeme pričati. Kad se “klošari” spoje s “parajlijom” dogodi se “Pasta Italiana”, nova pjesma splitskog repera Vojka V koji je radio glazbu, a tekst je uz njega pisao Krešo Bengalka. Mix i master je radio VRH dok je spot režirao i montirao Rino Barbir.

Naravno da će biti podijeljeni komentari oko ovog uratka, tu su oni koji će pljuvati po suradnji, prvenstveno zbog Tončija Huljića koji je jedan od glavnih krivaca za mnoštvo pjesama lakih nota na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ali ako voliš Brkove, Dubiozu ili Krankšvester, pojedinačno ili sve skupa, onda će ti se svidjeti i “Pasta Italiana”. Kvalitetna produkcija uz nekoliko balkanskih sampleova, ništa neviđeno do sada, ali i dalje zabavno. Tko voli nek’ izvoli, kome smeta neka zaobiđe.