“Motaj kablove” novi singl Frenkieja, Kontre i Indiga
2. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Motaj kablove” novi singl Frenkieja, Kontre i Indiga

Uspješna FM Jam trojka Frenkie, Kontra i Indigo kao novi singl s hvaljenog albuma „Egzil“ predstavljaju pjesmu zarazne melodije i oštre bas linije – „Motaj kablove“.

Pjesma „Motaj kablove“ također je snimljena za vrijeme njihovog studijskog boravka u Tokiju, za njenu produkciju zaslužan je sve zamjećeniji i hvaljeni mladi producent Indigo, dok se za mix pobrinuo Ryu Kawashima.

Za pjesmu je ranije predstavljen i prateći video, snimljen za vrijeme njihovog nastupa u Domu Mladih, u Sarajevu. Upravo su tim koncertom momci započeli regionalnu „Egzil“ koncertnu turneju, u sklopu koje su do sada nastupili i u Tuzli i Odžaku, dok će tijekom ožujka novi album uživo predstaviti 23. ožujka u Ljubljani te dan kasnije, 24. ožujka u Brčkom.

Album „Egzil“ svjetlo dana ugledao je u prosincu prošle godine i čak mjesec dana bio je na #1 najslušanijih albuma u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini na Google Play digitalnom glazbenom servisu. Prateći videospot najavnog singla „Đe Će Ko“, u međuvremenu je prešao milijun pregleda na njihovom YouTube/VEVO kanalu.

Pjesma „Motaj Kablove“ hrvatskoj je publici do sada digitalno bila dostupna u sklopu aktualnog albuma „Egzil“, a zanimljivo je kako se u Hrvatskoj našla na #13 Deezer Top 20 najslušanijih pjesama tijekom prosinca.

„Motaj kablove“ je od sada predstavljena kao novi singl albuma, te je dostupna u radijskom eteru te na digitalnim glazbenim platformama.