Neobična suradnja Sassje i Darka Rundeka dobila i videospot!
2. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Neobična suradnja Sassje i Darka Rundeka dobila i videospot!

Jedna neobična i jako zanimljiva glazbena suradnja krije se na novom Sassjinom albumu „No problemo“. Radi se o pjesmi „Savana“ koju je Sassja snimila s Darkom Rundekom.

„Obožavam pjesmu koju smo napravili, ali mi je od ove suradnje najdraže što sam upoznala takvog čovjeka i družila se s njim. Zaista je odlično za svijet da postoje ljudi kao Darko i jako je inspirirajuće i smirujuće bilo svako snimanje i druženje.  Imala sam tremu kada smo pripremali pjesmu koju ćemo mu poslati jer sam htjela napraviti svoj stil i zvuk, ali i da Rundek može biti potpuno svoj u tome. Sretna sam da je osjetio to i da smo svi zajedno napravili ovakvu stvar.“ – rekla je Sassja koja je izuzetno ponosna na suradnju s legendarnim glazbenikom.

Za pjesmu „Savana“ su snimili i spot na Braču u režiji Jasmina Jatića, na teritoriju udruge „Zemlja Za Nas“  u vrlo kreativnoj atmosferi.

„Ovo je prvi put da s nekim ravnopravno surađujem na pisanju teksta za pjesmu. Rok je predložio skicu aranžmana, a Sassja svoju priču.  Osjetio sam da je pjesmi potreban objektivni odmak, neka globalna perspektiva, a istovremeno i lokalni miris u melodiji. To nas je odvelo u Savanu. Dosvirao sam riff i melodiju na električnoj gitari i sintu, ostali su elementi pošli u susret i eto te pjesme“ – rekao je Darko Rundek koji vjeruje da će ovaj internacionalni poduhvat pronaći svoju publiku u sve tri zemlje, a i šire.

Glazbeni producent pjesme „Savana“  kao i većeg dijela pjesama na Sassjinom  albumu „No problemo“ je Rok Kovač – Kantriman koji je dao i svoj osvrt na ovu suradnju:

„Cijeli proces stvaranja pjesme bio je nezaboravan, pogotovo jer je Darko čovjek koji rado dijeli svoja iskustva i s kojim možeš razgovarati o bilo čemu te ima muzičku svježinu kakvu rijetko tko ima.“

Energična tuzlanska reperica priprema se za koncertnu promociju svog novog albuma „No problemo“ koji će se održati  9. ožujka u Vintage Industrial Baru. Ulaznice za koncert su u prodaji i cijena im je 40 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta iznosit će 50 kuna.

Foto: Jasmin Jatić