Rasprodan Body Count u Tvornici kulture – koncert prebačen u Boćarski dom
2. ožujka 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Rasprodan Body Count u Tvornici kulture – koncert prebačen u Boćarski dom

Opa! Kultni heavy metal bend iza kojeg stoji Ice-T rasprodao je Tvornicu kulture u kojoj će nastupiti 19. lipnja ove godine.

Ovo će biti i povratak benda u Hrvatsku nakon 21 godinu.  Riječ je o kontroverznoj grupi koja je popularnost među publikom stekla 90-ih godina, pogotovo kada je objavljena pjesma “Cop Killer” s debi albuma. Izdavačka kuća je tražila, zbog određenih pritisaka, da pjesmu izbace s albuma što je bend odbio. Sljedeće godine su napustili label i izdali nekoliko albuma za različite izdavačke kuće, no niti jedan nije bio uspješan kao debitantski iz 1992. godine, istog naziva kao i bend.

Los Angeles Agency, koja je organizator koncerta, objavila je vijest kako je koncert prebačen u Boćarski dom.

“Gotovo 4 mjeseca uoči održavanja Ice T i njegov Body Count rasprodali su Tvornicu kulture, što predstavlja najbrže prodani koncert u povijesti tog kluba. Kako je želja benda bila da u Zagrebu održe klupsku svirku, a kako je interes bio prevelik za kapacitet Tvornice, u dogovoru s menadžmentom grupe odlučeno je da se nastup preseli u Boćarski dom. Iako je prostorom dosta veći od Tvornice, Boćarski i dalje ima energiju nešto većeg kluba i savršeno će odgovarati jednom od važnijih gostovanja ove godine u Hrvatskoj”, objavio je LAA.

Body Count su potvrdili i predgrupu za Zagreb. U Boćarskom domu prije njih će nastupiti belgijski Powerstroke koji su u svojih 10 godina karijere svirali s brojnim velikim imenima kao što su Body Count, Pro-Pain, Suicidal Tendencies i Crowbar.

Sve ulaznice kupljene za Tvornicu kulture vrijede naravno i za Boćarski dom. Novi kontigent ulaznica u prodaji je po cijeni od 170 kn. Ukoliko ih ostane ulaznice će se na dan koncerta moći kupiti po 190 kn.