Them Moose Rush najavili promociju novog albuma u KSET-u
4. ožujka 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Them Moose Rush najavili promociju novog albuma u KSET-u

Sakrijte se pred naletom losova koji će poharati KSET 23. ožujka jer upravo će Them Moose Rush pokazati zašto su jedno od najjačih mladih snaga ne samo Hrvatske, već i Europe!

Malo koji rock bend s ovih prostora je podigao toliko prašine u tako kratkom vremenu kao što su to napravili Them Moose Rush sa svega jednim albumom i dva EP-a iza sebe. Ovi Bjelovarčani oborili su s nogu i publiku i kritiku, nastupali čak tri puta na najvećem domaćem festivalu – INmusic te na festivalima i po klubovima u Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj i Italiji. U svom tipično netipičnom stilu Them Moose Rush nastavlja i na novom, dugo očekivanom, albumu “Don’t Pick Your Noise” koji izlazi 9. ožujka, a svoju koncertnu promociju doživljava upravo ovom prilikom.

Koncertni nastupi su ono po čemu je Them Moose Rush najpoznatiji, a za ovaj posebni događaj momci pripremaju i svoj najduži nastup ikad. Ako ste ljubitelj glasnog i drugačijeg rocka, ovo je prilika da vas samelje Them Moose Rush mašina i da u punom sjaju doživite bend kojeg je ugledni Europavox uvrstio među najveće europske rock nade u 2018.

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu po cijeni od 25 kuna.