Nermin Puškar: “Imao sam veliku sreću što sam mogao raditi s najboljima u Hrvatskoj”
5. ožujka 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Nermin Puškar: “Imao sam veliku sreću što sam mogao raditi s najboljima u Hrvatskoj”

Bosanskohercegovački kantautor Nermin Puškar, nekadašnji je pjevač popularnog sarajevskog rock-benda Knock Out.

Nermin posljednjih desetak godina živi u Sloveniji i vrijedno radi na novim pjesmama, a nedavno je objavio i novu pjesmu. S tim u vezi donosimo kratki intervju s Nerminom.

Što o sebi želiš podijeliti sa sadašnjom i budućom publikom?

Pa podijeliti bi svakako htio prije svega pjesme, jer to je moja primarna misija. Znači tu sam u službi muzike i sretan sam da smo krenuli u promociju uz pomoć mojih prijatelja iz Hamar Medije. Nadam se da će to što radim doći do što većeg broja ljudi i da će im moja muzika početi uljepšavati dane.

Surađivao si s mnogim imenima na hrvatskoj estradi – Jacques, Marija Husar, Tony Cetinski, Bojan Jambrošić i Kim Verson – postoji li još netko s kim bi volio surađivati i koju suradnju od navedenih bi posebno izdvojio?

Meni je veliko zadovoljstvo i zahvalan sam da su svi ti fantastični pjevači kao prvo dali šansu mojim pjesmama, jer meni kao autoru je bitno kako je pjesma na kraju donešena i mogu reći da sam imao veliku sreću raditi s najboljima u Hrvatskoj. Naravno pjesma “Sigurni” koju sam napisao za Tonyja i duo Erato postala je popularna, pogotovo na vjenčanjima i to mi baš imponira.

Video za pjesmu “Tiha voda” radila je ekipa Mediaspot produkcije u suradnji s Instant produkcijom iz Ljubljane. Ista ekipa radila je i videospot za prošlu pjesmu “Kad u ovu ljubav sumnjam.” Gdje je sniman spot i kako vam je bilo na snimanju?

Spot je ispao super i jako sam zadovoljan kako je ispalo. Snimali smo u Ljubljani i na slovenskom primorju. Za režiju i ovaj put je bio odgovoran Perica Rai, direktor kamere je Vladan Janković. Cijelu priču je uljepšala i talentirana glumica i plesačica Gea Erjavec. Naravno tu je bio i moj prateći bend i atmosfera je bila jako opuštena, tako da smo stvarno uživali na snimanju što se na kraju i vidi.

Kada možemo očekivati album i planiraš li uskoro nastup u Hrvatskoj?

Pa svakako planiramo dovršiti ploču, jer pjesme su tu, a sad samo treba odabrati one dobre i krenuti u akciju. Inače nemam praksu najavljivati kad bi se to moglo dogoditi. Ono što je sigurno je da ćemo nastaviti sa singlovima, a nadam se da će i moj novi album ugledati svjetlo dana uskoro.

Izvor: Hamar Media

Foto: Tija Ažman