Zagreb Beer Fest otkrio prva slasna imena drugog izdanja festivala
8. ožujka 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Zagreb Beer Fest otkrio prva slasna imena drugog izdanja festivala

Nakon sjajnog prvog izdanja u svibnju prošle godine, Zagreb Beer Fest najavljuje svoje drugo izdanje. Zagreb Beer Fest će se održati od 17. do 20. svibnja ove godine u Parku Franje Tuđmana/Trgu Francuske Republike. Prošle je godine kroz tri dana festival posjetilo čak 30.000 ljudi, a ove godine se očekuje 50.000 posjetitelja te je festival produžen za još jedan dan.

Zagreb Beer Fest već se prve godine istaknuo kao sjajan festival na odličnoj lokaciji u samom centru Zagreba. Obiteljska atmosfera u popodnevnim satima i odlični koncerti u večernjim satima pokazali su se kao pun pogodak, a i ove godine Park Franje Tuđmana/Trg Francuske Republike postaje velika pozornica. Prva najavljena glazbena imena su Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Fisher-Z i Nipplepeople.

Miljenici zagrebačke publike Pips, Chips & Videoclips svoje najveće hitove odradit će prvi put na pozornici Zagreb Beer Festa, a radi se o bendu koji ima već remek-djela hrvatske diskografije te su poznati po sjajnim koncertnim nastupima koje rasprodaju diljem Hrvatske i regije. Let 3 su uvijek dobro raspoloženi za nove pobjede, a jedna od takvih će biti i u Parku Franje Tuđmana/Trgu Francuske Republike gdje će još jednom dokazati da su zaista jedan od najboljih live bendova na ovim prostorima.

Vlasnici hitova “Berlin”, “Marileese”, “Room service”, “So long” i “Crazy Girl”, britanski Fisher-Z stižu nakon više od 30 godina ponovno pred zagrebačku publiku. Rockeri koji su aktivni još od 70-ih godina predstavit će sve svoje hitove na pozornici Zagreb Beer Festa, a pred našu publiku stižu nakon što su rasprodali velike klubove diljem čitave Europe.

Electro-pop duo Nipplepeople na Zagreb Beer Festu pred zagrebačku publiku stiže prvi put nakon sjajnog rasprodanog koncerta u Tvornici kulture.

Osim glazbenog dijela, Zagreb Beer Fest će ponovno predstaviti više od 100 različitih vrsta piva, a više detalja o svemu objavit će uskoro. Ulaz na festival je besplatan.

Organizator festivala je Yem.

Foto: Karla Matulina