PREMIJERA: Belfast Food ft. Ivona Maričić – Samo jedan glas
9. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Belfast Food ft. Ivona Maričić – Samo jedan glas

Pjesma ‘Samo jedan glas’, u izvedbi Belfast Fooda i Ivone Maričić, jedna je od 12 skladbi s njihovog posljednjeg studijskog albuma ‘Očekivanja’.

Ona je bila tek mlada, naivna i znatiželjna djevojka, koja se našla u čudnoj šumi gdje je stvarnost zamijenila mjesto sa snovima, gdje je njezina radoznalost naišla na pozornost neobičnih likova – velikih, mračnih zečeva i čudnovatog klobučara. Tu je vrijeme teklo na sasvim poseban način, tu se skrivalo mnogo različitih spodoba i tajni. Svi zajedno su se vrlo rado izgubili u šumi, koja ih je darovala svekolikim bogatstvom svojih boja i prizora. Ogledala u šumi prikazivala su javu unutar sna, a san se pretvorio u javu …”

Ivona je i ovom suradnjom pokazala širinu svojih glazbeno-izvođačkih sklonosti kao i zanimljive interpretacije različitih glazbenih smjerova.

Bajkoviti predjeli Trebišća poslužili su kao idealna kulisa sinopsisu kojeg je pripremila Mihaela Sirotnjak Železnik iz Teatra OZ dok je scenografiju i kostimografiju osmislila Tajči Čekada. Bijeli čupavac Quip, najmlađi (i najmanji) glumac, izvrsno se uklopio u scenarij, čemu možete svjedočiti i sami, kada se prepustite i uplovite u neke druge svjetove!