Years & Years singlom “Sanctify” najavili drugi studijski album
9. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Years & Years singlom “Sanctify” najavili drugi studijski album

Londonska skupina Years & Years vraća se s potpuno novim singlom „Sanctify“, kojim najavljuju iščekivano drugo studijsko izdanje.

Nova pjesma nastala je u produkciji Kid Harpoona, a po objavi je dobila i prateći videospot, koji u manje od 24 sata broji više od 200 tisuća YouTube/VEVO pregleda.
Želim ljude odvesti na ludu i predivnu avanturu kroz moje snove, u svijet koji je mnogo drugačiji od našeg. Mnogo sam razmišljao o tom mjestu, o mjestu s kojeg ću pričati priče o identitetu, seksualnosti, slavi…”, kaže frontmen Olly Alexander o novom singlu i videospotu

Radnja videa se odvija u pozadini borbe protiv buduće metropole, nazvane Palo Santo. Ovo je prvi dio veće slagalice, a ja se nadam da će zbuniti ljude, ali i da ih uzbuđuje na neki čudan način. Želja mi je da svatko interpretira video na svoj način”, ističe.

Singl „Sanctify“ prvi je komadić zvuka novog albuma, koji će naslijediti njihov prvijenac „Communion“, prodan u više od 1,5 milijuna primjeraka, s kojeg su predstavljena čak četiri platinasta singla, a koji je bendu osigurao 5 BRIT Award nominacija, ali i nastup u rasprodanoj Wembley areni.