Propovjednici americane, Calexico, stižu u Rijeku!
11. ožujka 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Propovjednici americane, Calexico, stižu u Rijeku!

Distune promotion u suradnji s Rock svirkama i Coda Agency najavili su koncert prvaka americane, grupe  Calexico u Rijeci i to u ponedjeljak 13. kolovoza na otvorenom na Delti.

Američki alt country/indie rock bend za kojeg svi znaju, ovom će prilikom promovirati svoj deveti po redu studijski album “The Thread That Keeps Us”, koji je izašao 26. siječnja pod diskografskom kućom City Slang. Riječ je o pravovremenom doživljaju benda iz Arizone kroz obiteljski portret koji bilježi svu stilsku raznolikost i nepredvidljivost, a još uvijek biva dijelom neograničene kreativnosti.

Calexico su Joey Burns, John Convertino, Martin Wenk, Jacob Valenzuela, Sergio Mendoza, Jairo Zavala Ruiz i Scott Colberg.

RECENZIJA: Calexico – “The Thread That Keeps Us” – malo komercijalniji alternativni mariachi

Koncert je podržan od strane Ministarstva kulture i Odjela za kulturu Grada Rijeka te je dio programskog pravca EPK “Slatko i slano”

Early bird ulaznice po ekskluzivnoj cijeni od 125 kuna krenule su u prodaju. Ova cijena će trajati do nedjelje, 15. travnja. Od 16.4. do dana koncerta cijena je 160 kuna, a na dan koncerta 200.