Punčke ovoga petka promoviraju album u Močvari!
12. ožujka 2018.
Music Box (3973 Članci)
Podijeli

Punčke ovoga petka promoviraju album u Močvari!

Nakon više od godinu dana, Punčke će napokon opet nastupiti u Zagrebu i to u Močvari gdje su 2013. godine promovirale svoj debitantski album “Sunčano s povremenom naoblakom”.

Prvi puta u Zagrebu u novoj postavi s Goranom na bubnju, Punčke će promovirati novi EP “Valovi” koji je izašao 8. ožujka. Podršku će im pružiti Baden-Baden – njihovi dugogodišnji frendovi, pomagači u nevolji i probijači ledenih srdaca publike.

Punčke su Lucija (gitara i vokal), Anja (bass gitara) i Goran (bubnjevi). Bend nastaje 2007. godine u Vinkovcima i od tada je prošao kroz brojne faze. Izlaskom prvog albuma “Sunčano s povremenom naoblakom” 2013. godine, Punčke dolaze u središte pozornosti publike, medija i glazbenih kritičara. U svojim pjesmama kombiniraju različite žanrove i utjecaje te se ne žele ograničavati na samo jedan glazbeni pravac. Bend je poznat po svojim izrazito snažnim i moćnim live nastupima pa tako iza sebe broji preko 300 koncerata diljem Europe (Nizozemska, Njemačka, Slovenija, Mađarska…) među kojima se mogu izdvojiti nastupi na Szigetu, EXIT festivalu, SuperUhu, Eurosonicu, MENT-u, Terraneu i otvaranje za Queens of the Stone Age u Ljubljani i Zagrebu. Drugi album “Ništa nije kako se čini” izlazi 2016. godine i opet zauzima visoka mjesta na top ljestvicama. Objavom novog EP-a “Valovi” nastavljaju aktivnosti i u 2018. godini.

Koncert je na rasporedu u petak, 16. ožujka s početkom u 21 sat i 45 minuta. Upad je 40 kuna.

Foto: Dunja Ercegović