Irena Giorgi poručuje: “Još uvijek volim te”
14. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Irena Giorgi poručuje: “Još uvijek volim te”

Novi singl Irene Giorgi nosi naziv “Još uvijek volim te” i dolazi s aktualnog albuma “Ena’s” objavljenog 2017. godine, pod izdavačkom kućom Aquarius Records.

Nakon jednogodišnje pauze i singlova Neka Svemir Presudi, Baby Universe, Tamni Biser, Zar Se noćas Opet Ljutiš, Zadnji Ples i Summer Tune, Irena se vraća u hrvatski eter.

Riječ je o autorskoj pjesmi čiji tekst potpisuje Irena, a glazbu njen suprug i „drugo lice“ albuma, Mauro Giorgi. Nova pjesma začinjena je blues notom koja je posebno naglašena zvukom usne harmonike glazbenika Predraga Ljune. No ovo je više od samo još jedne ljubavne pjesme, ovo je glazbena posveta ljubavi jednog supružnika drugome. U današnje vrijeme, kada ljudi u vezama zbog svakodnevnog života zaborave i na sebe same, ova pjesma podsjeća koliko je bitno pokazati, ali i reći jedno drugome: još uvijek volim te…

Ljubav, kao ni glazba ne trpi kalkulacije i proračune, ona trpi samo iskrenost i emociju, pa na krilima toga, širi se i raste… Mauro, moj muž i moja dugogodišnja ljubav, napisao je glazbu kojom mi je htio pokazati koliko mu značim, da nikad ne zaboravim.. A ja sam, nakon slušanja, sjela i riječi su samo krenule iz mene. I nastala je ova pjesma kojom smo jedno drugom rekli iznova ono što osjećamo, i još nas je više povezala. Divno je kad nakon puno godina znaš, ali i čuješ da je ljubav još uvijek tu. Htjela bih da slušatelje ova pjesma podsjeti na to koliko je važno iznova i iznova reći: još uvijek sam tu, još uvijek volim te. – izjavila je Irena povodom svoje nove pjesme.

Produkciju potpisuje rovinjski producent Denis Budim, a osim spomenutog Predraga Ljune na usnoj harmonici, pjesmi su svoj glazbeni potpis dali Nenad Mirt na bas gitari, Zoran Milan na bubnjevi i Mauro Giorgi na akustičnim gitarama.

Za istoimeni singl snimljen je video spot za kojega su zaslužni Mauro Giorgi i Zlatko Gotovac. Spot je zabilježen u kamenolomu Cave Romane nadomak Pule te su korišteni kadrovi s koncertne promocije albuma održanog prošle godine u pulskom Shipyard Pubu.

Irena je bila dugogodišnja članica grupe Indivia Franka Krajcara, gdje je pjevala, svirala flautu i harmoniku, a 2010. godine s pjesmom „Jobrni je, jobrni“ gotovo otišla na Euroviziju. Glazbeno je obrazovana i ujedno radi kao profesorica glazbene kulture u jednoj pulskoj osnovnoj školi.