Hip hop kolektiv Legosi predstavio najukusniji i twerky shake!
18. ožujka 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Hip hop kolektiv Legosi predstavio najukusniji i twerky shake!

Predstavljamo novi video uradak pod nazivom „Shake“ ekipe koju čine Les, Nasty i Rektor, a potpisuju se kao Legosi.

Donose nam zabavnu i opuštenu temu s lakim notama, a koja je u cijelosti napravljena u osječkoj koprodukciji: za video je zaslužan Phantography (kamera i montaža) u ražiji Berislava Lesingera Lesa, glazbu je skladao Sven Zečević Nasty,  miks i mastering potpisuje Srki za Boombox ent, dok tekst i scenarij pripadaju Legosima.

Video je sniman u sportsko rekreativnom klubu Kasalo gym, a najljepši detalj u spotu je prekrasna Sarah Seifert koju ste već navikli gledati u njezinim twerk izvedbama.

Nakon prvog singla naziva Tilulilu, napravljenim u suradnji s Trikijem iz Krankšvestera, a koji je imao umjereni trap prizvuk te je govorio o muško – ženskim odnosima, kroz Shake Legosi donose življi pop/house zvuk. U ovom su uratku tematski obrađeni svakodnevni događaji u teretanama, kao i pojedinci koji taj način života percipiraju na jednoj drugačijoj razini, neshvatljivoj „običnim smrtnicima“.

Možda pomislite da su Legosi neka nova grupa u eteru, ali zapravo se radi o iskusnim individualcima koji su odlučili udružiti snage za stvaranje svježe glazbe.