Zadnja prilika za kupovinu povoljnijih ulaznica za Sonus 2018!
22. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Zadnja prilika za kupovinu povoljnijih ulaznica za Sonus 2018!

Još je samo 1 dan preostao za kupovinu povoljnijih ulaznica za šesto izdanje Sonus festivala!

Do petka, 23. ožujka u 18h posjetitelji iz naše regije moći će kupiti svoju festivalsku ulaznicu za 600 kn dok će nakon toga ulaznica za pet dana i pet noći plesnog maratona nekoliko metara od mora, poskupiti.

Nedavno su objavljena i prva imena jednog od najboljih svjetskih festivala koji se održava na prelijepoj hrvatskoj obali. Nakon spektakularne proslave petog rođendana prošle godine kad je nekoliko tisuća ljudi plesalo dan i noć, Sonus se vraća sa još jačim lineup-om koje će se održati 19. do 23. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće otoka Paga. Ljubitelji techno i house glazbe iz cijelog svijeta moći će uživati u nastupima svjetskih zvijezda kao što su SolomunChris LiebingMaceo Plex, Marco CarolaLoco Dice, Sven VäthRichie HawtinRicardo VillalobosJoseph CapriatiSeth TroxlerAdriatiqueÂme DJ,Dixon, Amelie Lens, Tale Of Us, RødhådPan-Pot i mnogi drugi.

Povoljnije ulaznice za regionalne posjetitelje su dostupne putem online shopova Entrio.hr i Ticketshop.hr.

U organizaciji Sonus ekipe je i novi međunarodni festival WE LOVE SOUND koji će se u lipnju 2018. godine održati u Zagrebu, drugu godinu zaredom. Za više informacija, pratite Sonus i WE LOVE SOUND na socijalnim mrežama.

Foto: Ruben Schmitz