Idris Elba, engleski glumac, ali prije svega DJ, dolazi u zagrebački klub Opera
24. ožujka 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Idris Elba, engleski glumac, ali prije svega DJ, dolazi u zagrebački klub Opera

Klub Opera nastavlja s organiziranjem sjajnih DJ partyja pa tako s ponosom najavljuju premijerni posjet hollywoodske zvijezde, engleskog glumca i DJ-a Idrisa Elbe.

Idris Elba je daleko od klasičnog glumca koji postane glazbenik, on je svoju DJ karijeru započeo mnogo prije slave na malim ekranima. Kao četrnaestogodišnjak počinje raditi kao DJ na svadbama i godinu kasnije odustaje od škole i osniva vlastiti DJ posao. Nakon preseljena u SAD dobiva ulogu za lika Russell „Stringer“ Bell na HBO dramskoj seriji The Wire. To je bila samo jedna od brojnih uloga u njegovoj bogatoj filmskoj i televizijskoj karijeri. Od nastupanja u malim barovima po Londona pa sve do senzacionalnih nastupa pred tisućama ljudi u svjetskim klubovima, Idrisov kredibilitet kao DJ-a i selektora je neupitan.

Sad se Idris vraća u velikom svijetlu! Nakon pojavljivanja na Snowbombingu, Ibiza Rocks & Glastonburyju, Idris već godinama nastupa i na top lokacijama na Ibizi, uključujući Pacha & Pikes.

Idris je u međuvremenu našao vremena i za produkciju remixa i albumskih projekata uključujući remix Skeptinog crossover hita “Shutdown”, vlastiti album „mi Mandela“ inspiriran Nelsonom Mandelom i njegov „Murdah Loves John“ osobni album inspiriran likom televizijskog detektiva John Luthera. Napisao je i producirao pjesmu za Jay-Z-ev album “American Gangster”.

Idrisov talent je van svih granica i svi znamo da je iz godine u godinu sve bolji! I zato nakon nastupa u najboljim svjetskim klubovima kao što su Billionaire Dubai, LAX Las Vegas, Omnia Singapore, Idris Elba dolazi u zagrebački klub OPERA!

Nastup će biti održan 11. svibnja, a cijena early bird ulaznica je 50 kuna (ograničen broj). Kupnja će biti moguća od  2. travnja svaki tjedan od ponedjeljka do petka, od 9:00 do 15:00, a petkom i subotom od 23:00 do 3:00 sata u klubu Opera