Diplo objavio sedam novih pjesama na EP-u “California”
25. ožujka 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Diplo objavio sedam novih pjesama na EP-u “California”

Veliki hitmejker, jedan od najboljih EDM producenata današnjice i vođa kolektiva Major Lazer, Diplo, objavio je ovih dana novi EP pod nazivom “California”.

Na “Californiji” se nalazi sedam novih pjesama, a neke od njih smo već imali prilike čuti. Ovo je njegovo najbogatije izdanje s obzirom da je ostvario niz suradnji. Ugostio je Lila Xana, Desiignera, Trippie Redda, D.R.A.M.-a, MØ, Goldlinka, Lil Yachtyha i Santigold.

Do sada smo čuli genijalne singlove “Look Back”, “Worry No More” i “Get It Right”. Što se tiče pjesme “Get It Right” na EP-u predstavlja remix gdje se pridružio Goldlink. Najjači dio EP-a po meni jest pjesma “Look Back” s D.R.A.M.-om koja daje jedan soul i emotivni touch vrhunskom electro hip-hop ritmu. Tako je Diplo još jednom stvorio masterpiece djelo, iako je teško da će prestići uspjeh pjesme “Get It Right”. Nije Diplo samo uspješan u solo projektima, nego i u raznim drugim stiuacijama. Ako se vratimo još dublje u prošlost imao je veliki utjecaj i u glazbi reperice M.I.A. tako da mogu slobodno reći – što je god dotaknuo postalo je zlato. Postao je faca među producentima, čak veća i od Calvina Harrisa.

Foto: Press