Novim singlom “Ima nade” Ivana Kindl najavljuje zagrebački koncert
30. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Novim singlom “Ima nade” Ivana Kindl najavljuje zagrebački koncert

Nakon odličnog prijema pjesme „Sve istine i laži“, koja je nekoliko mjeseci bila unutar HR Top 40 liste najemitiranijih domaćih singlova u radijskom eteru, kao i nagrade ‘Svijet diskografije’ HR2 radija za Hit mjeseca, Ivana Kindl predstavlja novi singl i prateći videospot – autorsku pjesmu „Ima nade“, koju uz nju supotpisuje i njen životni partner, basist i producent Alen Križaj.

Pjesma „Ima nade“ od ranije plovi radijskim valovima, a od ovog petka, 30. ožujka, je dostupna i putem digitalnih glazbenih platformi, te je predstavljen i prateći videospot, redatelja i umjetnika Dalibora Barića, koji je vizualima, animacijama i efektima savršeno dočarao atmosferu pjesme. Za većinu odjevnih kombinacija u Ivaninom spotu zaslužan je Zoran Aragović (BiteMyStyle), a video je dostupan putem Ivaninog službenog YouTube VEVO kanala.
„Pjesma je atmosferom svojevrsni nastavak na prethodni singl, sanjivog prizvuka i čvrste poruke. Govori o ‘čišćenju’ od loših međusobnih odnosa i pronalasku vjere u sebe“, otkriva Ivana Kindl.

Kako je već naglašeno, Ivana je zaslužna za tekst, glazbu i aranžman pjesme „Ima nade“, dok se Alen Križaj uz glazbu i aranžman pobrinuo i za produkciju, a čitav materijal snimljen je u zagrebačkom Morris studiju.

Pred Ivanom Kindl svakako je vrlo uzbudljivo i produktivno razdoblje, jer uz objavu novog singla najavljuje i svoj koncertni povratak – naime, u zagrebačkom klubu Sax! će 3. svibnja 2018. održati svoj iščekivani samostalni koncert! Ovim koncertom, na kojem će svojim vrhunskim bendom i pratećim vokalisticama izvesti presjek svoje 16-godišnje karijere, na svoje će doći svi glazbeni sladokusci i ljubitelji Ivaninog glasa, opusa i neposredne energije.

„Na repertoaru će se naći hitovi – „Utjeha“, „Sve istine i laži“, „Dobra stvar“, „Oči“ kao i pjesme s početka karijere, te gospel brojevi s Porinom nagrađenog albuma „Gospel u komediji“. Ponekim coverom podsjetit ću publiku na nekadašnje hit večeri četvrtkom u Sax!-u, a pridružit će mi se i gosti – renomirani saksofonist Igor Geržina, s kojim sam ostvarila suradnju na prošlogodišnjem hitu „Olako“, te mlada zvijezda u usponu, pjevačica prekrasnog glasa, Zsa Zsa“ zaključila je Ivana.

Ulaznice za koncert u klubu Sax! mogu se kupiti od 3.4.2018. na blagajni kluba, po cijeni od 50 Kn u pretprodaji i 70 Kn na dan koncerta, svakim radnim danom i subotom od 19h.

Foto: Marko Horvat