Beogradski sastav Soulcraft i zvijezda reggae glazbe Ras Mc Bean predstavili zajednički singl
2. travnja 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Beogradski sastav Soulcraft i zvijezda reggae glazbe Ras Mc Bean predstavili zajednički singl

Jedan od najznačajnijih reggae sastava na Balkanu, Soulcraft, objavio je novi singl “Boots Tracks”. Svjetska reggae zvijezda Ras Mc Bean ovim singlom predstavlja se publici kao novi pjevač grupe Soulcraft.

Na poziv benda Soulcraft, Ras Mc Bean je proveo dva tjedna u Beogradu u prosincu prošle godine i tom prilikom snimio je 15 novih pjesama. Glazbu potpisuju gitarist Slobodan Đukić i klavijaturist Vladimir Krkljuš,  ujedno i producent albuma, dok je Ras Mc Bean autor tekstova. Snimanje je obavljeno u studiju “Blaze” u Beogradu. Prezadovoljan kvalitetom i potencijalom suradnje, Ras Mc Bean je odlučio da postane trajni i ravnopravni član Soulcrafta.

“Očekujem da će ovaj album biti jedan od najboljih reggae albuma na svijetu”, rekao je Ras Mc Bean u izjavi za beogradski portal Gle. “Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Ras Mc Bean član našeg benda,” izjavio je bubnjar grupe Soulcraft, Dejan Utvar. “Rad s njim u studiju bio je veoma kreativan i intenzivan. Sada s nestrpljenjem očekujemo koncerte.”

“Boots Tracks” je prvi singl i spot za novi album koji će u svibnju objaviti Ammonite Records. Spot su snimili Pjetro Coanini u New Yorku te Vrtke Lazarević i Vladimir Dražić u Beogradu. Montažu spota obavio je Milan Jakonić. Prateće vokale u pjesmi “Boots Tracks” otpjevala je Kristina Kovač.