Jana Valdevit live i SZCH na novom izdanju Case u Podmornici (kompleks Katran)
3. travnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Jana Valdevit live i SZCH na novom izdanju Case u Podmornici (kompleks Katran)

Proljetno izdanje Casa tuluma na rasporedu je ovog petka, 6.4. u klubu Podmornica (kompleks Katran), a ovom prilikom dašak proljetne lepršavosti na Casu će donijeti Jana Valdevit koja dolazi predstaviti svoj novi live projekt, peteročlani bend s kojim će predstavit i svoj novi album „Songs and Stories“.

Osim Jane u goste stiže i talentirani domaći DJ i producent Filip Šćekić / SZCH koji je svojim izdanjima privukao pozornost i van granica Hrvatske.  Uz Janu Valdevit live te SZCH-a za kormilom Podmornice će se naći i Casa rezidentski trojac; Yesh kojeg petkom od 21h možete slušati u emisiji Contrast Radio na Radiju 101, DJ Pips te Hibou. Cijena ulaznice je 30kn do ponoći, a 40kn nakon. Vrata Podmornice otvaraju se u 23h, a koncert Jane Valdevit live počinje točno u ponoć.

Podmornica se na zagrebačkoj mapi klubova ove sezone pozicionirala kao jedan od najzanimljivijih klubova kako zbog svog jedinstvenog interijera koji doista podsjeća na podmornicu, ali još važnije zbog odličnog audio sound systema kojim se ističe kao jedno od mjesta s najboljim zvukom u Zagrebu.

Casa ekipa jedan petak mjesečno u Podmornici prezentira publici svoje afinitete prema plesnoj muzici uglavnom vezanoj uz house i disco, ali i soulful glazbu u širem smislu. Primarna misao vodilja svih Casa tuluma je opuštena klupska zabava posvećena clubberima koji zaziru od velikih i hektičnih partya te za ples preferiraju intimniji klupski ugođaj.

Foto: Danijel Brezak