Mortal Kombat ponovo u Hrvatskoj na mini turneji
5. travnja 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Mortal Kombat ponovo u Hrvatskoj na mini turneji

Mortal Kombat – beogradski punk-metalci kreću na mini turneju po Hrvatskoj na kojoj će prvi put posjetiti Split, a dan kasnije i Zagreb.

U Zagrebu će ih publika ponovo moći vidjeti u klubu KSET (petak, 27.04.2018.) u kojem su nekoliko puta održali rasprodane i nezaboravne koncerte, a posljednji nastup u Zagrebu bio im je jedan od najboljih provoda. U Split dolaze dan ranije – 26.04. u Circus (Monty Payton) i ne mogu sakriti zadovoljstvo što će prvi put svirati u tom primorskom gradu. Uvijek provokativni i otkačeni dečki iz Mortal Kombata u Hrvatskoj će predstaviti svoj dosadašnji, sedmogodišnji rad tijekom kojeg su objavili tri studijska i jedan live album.

Prošle godine pažnju su skrenuli na sebe spotom za pjesmu “Devedesete”, koja se nalazi na trećem studijskom albumu “Besprekorna pobeda”, objavljenom za MENART. Nedavno su objavili i video za novi singl “Papučar” kojim su, na sebi svojstven način, svim muškarcima zaželjeli sretno Valentinovo, ali i Dan žena.

Karte u pretprodaji za koncert Mortal Kombata u Splitu možete naći u klubu Circus (Monty Python) ili Lumer Shop-u, a ulaznice za nastup u zagrebačkom KSET-u mogu se naći u samom klubu ili u Dirty Old Shop-u.

Mortal Kombat već predano radi na daljnjim spotovima za pjesme koje će se u narednom periodu pojavljivati kao singlovi, a u nastajanju je i novi studijski materijal. Osim spomenute mini turneje po Hrvatskoj, bend nastavlja put Banja Luke.

Foto: Marko Ristić