OSVOJI ULAZNICU: Vodimo te na Judas Priest u Tolmin (Slovenija)!
10. travnja 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

OSVOJI ULAZNICU: Vodimo te na Judas Priest u Tolmin (Slovenija)!

MetalDays festival i Music Box glazbeni portal jednog od vas vode na Judas Priest u Sloveniju u Tolmin, na koncert koji će se održati u sklopu ovogodišnjeg MetalDays festivala, 26. srpnja!

Judas Priest britanski je heavy metal sastav osnovan davne 1969. godine u Birminghamu, te se smatra jednim od najutjecajnijih bendova navedenog žanra. U svojoj gotovo pet desetljeća dugoj karijeri, Judas Priest je prodao zavidnih 50 milijuna albuma diljem svijeta. Objavio je 18 studijskih izdanja od kojih je posljednji pod nazivom ”Firepower” objavljen u ožujku ove godine.

Sretni dobitnik ili dobitnica imat će priliku uživati u cjelodnevnom festivalskom repertoaru, u četvrtak, 26. srpnja, kada uz Judas Priest u Tolminu još između ostalih nastupaju i sljedeći sastavi: Hatebreed, Black Star Riders, Obituary, Girlschool, Shining, Master, te mnogi drugi.

Da bi ušli u “bubanj” iza izvlačenje potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi – Koja pjesma je bila inspiracija za naziv benda Judas Priest? Treba navesti izvođača i naziv pjesme!

Točan odgovor sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) pošaljite do 20. travnja na e-mail info@music-box.hr i u naslovu maila napišite “JUDAS PRIEST”. 21. travnja objavljujemo tko ide na MetalDays. Sretno!