“Nuspojave” Gorana Bare & Majki najprodavaniji album u Hrvatskoj
11. travnja 2018.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

“Nuspojave” Gorana Bare & Majki najprodavaniji album u Hrvatskoj

“Nuspojave”, novi studijski album Gorana Bare & Majki objavljen 30. ožujka, u prvom tjednu prodaje stigao je na prvo mjesto HR Top 40 liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj! Odlična prodaja albuma pokazuje kako će album “Nuspojave” definitivno postati kultno izdanje koje svakom novom recenzijom opravdava status rock albuma godine!

“Nisu ovo teške boje, ovo su puno teže boje nego one do sada, ali imajte strpljenja, dajte im šansu i sigurno ćete uživati. Bare je opet tu iako nikada nije ni otišao, Bare je ponovo u vrhunskoj formi iako smo na to već navikli i ništa manje nismo ni očekivali, i na Bareta naravno računamo i dalje”, napisao je naš recenzent Boris Abramović u recenziji albuma “Nuspojave” i dao mu ocjenu 5/5.

Baretovi obožavatelji, kao i svi oni koji prate domaću glazbenu produkciju, prepoznali su odmah o kakvom se impresivnom albumu radi (sjajne fotografije Zorana Marinovića i likovno oblikovanje Daniela Illea vizualno su zaokružili cijelu priču) i nema sumnje da će se “Nuspojave” još dugo zadržati na listi najprodavanijih albuma.