Marko Louis objavio live album s prvog solističkog koncerta u Domu omladine Beograd
12. travnja 2018.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Marko Louis objavio live album s prvog solističkog koncerta u Domu omladine Beograd

Marko Louis je objavio svoj prvi live album, “Uživo DOB” koji je snimljen u studenom 2017. godine na prvom solističkom koncertu u Domu Omladine Beograda, a koji je objavila izdavačka kuća Lampshade Media.

Paralelno s albumom objavljen je i spot za pesmu “Raj za avanturiste” u suradnji s trubačkim orkestrom Barka Brass Band koji je snimljen tijekom Markove koncertne turneje krajem prošle godine.

Turneja “Beskraj Tour” je prošle godine izazvala veliko interesiranje publike i svi koncerti su bili rasprodani. “Beskraj” je drugi solistički album mladog glazbenika koji je objavljen u travnju 2017. godine također za Lampshade Media. Karakterističan zvuk Markove glazbe je osvojio srca i playliste širom regije. Na novom “Uživo DOB” albumu se nalaze pjesme s albuma “Shine On Me” i “Beskraj”. Pored suradnje na “Raj za avanturiste” i “Shine On Me” s eminentnim orkestrom Barka Brass Bandom, na albumu je emotivna izvedba pesme “Doviđenja” uz pratnju Baneta Vasića na harmonici.

“Pjesma “Raj za avanturiste” je u startu izazvala veliku pažnju i dugo sam razmišljao kakav spot da snimim. Organizirajući koncert u Beogradu, dobio sam ideju da trubački orkestar Barka Brass Band uđe kroz publiku na koncert kao iznenađenje i da sviraju poznatu temu iz pjesme. Dok smo smišljali scenarij za koncert shvatili smo da bi najbolje bilo da se snimi reakcija publike i tako je nastala ideja za spot. Pored toga zabilježili smo i razne trenutke s turneje, a redatelj i snimatelj Dragan Jereminov je od svih snimki napravio jedan divan kolaž najljepših trenutaka ”, izjavio je zadovoljni Marko Louis.

Marko obećava nastavak turneje po Srbiji i regiji, a shodno tome i prvi dolazak u Zagreb, odnosno Hrvatsku i to već na jesen. Do tada cjelokupni album “Uživo DOB” možete slušati na svim digitalnim servisima.

Foto: Danilo Novović