Jeftinije ulaznice za slavljenički koncert Nole još do ove nedjelje
14. travnja 2018.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Jeftinije ulaznice za slavljenički koncert Nole još do ove nedjelje

Sve se više bliži slavljeničko okupljanje – do koncertne proslave 25. godišnjice djelovanja grupe Nola u Istarskom narodnom kazalištu Pula ostalo je tek tjedan dana.

Svim novim i starim ljubiteljima glazbenog opusa Nole ovo će biti sjajna prilika da urone u retrospektivu 25 sjajnih godina glazbenog stvaranja ovog pulskog sastava, a ulaznice za koncert po pretprodajnoj cijeni od 80 kn biti će dostupne najkasnije do ponoći s 15. na 16. travnja. Od 16. travnja, cijena ulaznica iznosit će 100 kn.

Ulaznice osigurajte na vrijeme na blagajni i na mrežnim stranicama Istarskog narodnog kazališta Pula.

U subotu, 21. travnja u Istarskom narodnom kazalištu u Puli, prisjetit ćemo se široke palete glazbenih klasika kojima Nola 25 godina hrvatsku pop-rock scenu i radijski eter boji sunčanim optimizmom. Brojni od njih, poput pjesama „Dio tebe”, „Iznad oblaka” i „Moj svijet”, godinama se nalaze u Top 40 najemitiranijih pjesama, a iskrenost autorskog potpisa spajala je Gabrijelu i Marijana Jelenića tokom godina rada s talentiranim ljudima jednakih glazbenih senzibiliteta. Ovom prigodom Noli će se na pozornici jubilarnog nastupa pridružiti dragi prijatelji i glazbeni kolege – Mješovita vokalna skupina NešPula, članovi istarske etno skupine Veja te renomirani instrumentalisti; Carlos Fagin na klaviru, Alen Bernobić na trubi, Ivan Šugar na saksofonu te etnomuzikolog Dario Marušić na violini.

Ograničeni kontigent ulaznica za slavljenički koncert pulskog sastava Nola nalazi se u prodaji po cijeni od 80 kn samo do nedjelje u ponoć stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme! Od 16. travnja, cijena ulaznica iznosit će 100 kn.

Foto: Srećko Niketić