Nipplepeople, Krankšvester i bogata plesna selekcija na Sea Star Festivalu!
30. travnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Nipplepeople, Krankšvester i bogata plesna selekcija na Sea Star Festivalu!

Hit postavi koja će krajem svibnja lansirati ovogodišnju festivalsku sezonu u predivnoj umaškoj laguni Stella Maris pridružuje se više od petnaest novih imena.

Čast da se vrate i na drugo izdanje festivala pripast će tandemima koji su obilježili proteklu glazbenu godinu – Nipplepeople i Krankšvester. Nakon što su prošle sezone premijerno predstavili svoje megahitove „Frka“ i „Gaber“, ovog će svibnja zasluženo kročiti na glavnu Addiko Tesla Main Stage. Uz njih, Nautilus Arena ugošćuje jake snage domaće elektronske scene, a predstavljene su i dvije žestoke plesne pozornice – Silent Octopus i Exotic Laguna.

Najveću festivalsku pozornicu, Addiko Tesla Main Stage, u petak, 25. svibnja, otvorit će Lutemania nakon kojeg u još višu brzinu ubacuju Nipplepeople i Krankšvester, dva dvojca koja su u godinu dana od svojih premijernih nastupa na Sea Staru eksplodirala na sceni. Iza njih su ogromni hitovi čiji se pregledi broje u milijunima, rasprodani klupski i dvoranski koncerti diljem regije te brojne glazbene nominacije i nagrade. Gdje god se pojave, svojom energijom i intrigantnom osobnošću plijene pažnju, a zasluženo promaknuće na glavnu pozornicu Sea Stara dokazuje i da je stvoreni hype oko njih potpuno opravdan.

Osim kreme svjetske elektronike i regionalnog hip hopa, drugu pozornicu po veličini, Nautilus Arenu, pokorit će i jake snage domaće plesne glazbe. U petak će na scenu stupiti Senidah feat AMN, novo obećavajuće R’n’B rap ime iz Slovenije i vlasnica hita „Slađana“ koji broji preko osam milijuna pregleda na YouTubeu, zatim tvrda neuro drum’n’bass ratnica iz Zagreba Tekitoka te sve razvikaniji producent i DJ VRH koji drži leđa splitskoj hip hop sceni. U subotu će se, na techno večeri, iz razglasa oriti jedno od najlegendarnijih zagrebačkih klupskih imena, DJ s preko 30 godina staža, Toxic.

Zvuke ljeta na Sea Staru isporučit će i perspektivni talijansko-brazilnski DJ i producent Leandro Da Silva, nova house zvijezda u usponu koja rastura na ljestvicama čuvenog Beatporta, a iza sebe ima podršku giganta scene kao što su David Guetta, Martin Garrix, Bob Sinclar, Afrojack, Oliver Heldens i mnogi drugi. Najglasnija „tiha“ pozornica, Silent Octopus, donosi novu dozu silent partyja, uz DJ reprezentaciju koju čine Sin, Kiki Belluci i duo Jeulz X Hubris. Vreli ritmovi odzvanjat će na plaži s pozornice Exotic Laguna gdje će od prijepodnevnih sati atmosferu držati MC Choma kojem se nastupima pridružuju DJ Tender, DJ Sesha, Samba Show & Tito.

Akcija «Kupi 4, zgrabi 5» do petka, 4. svibnja

U tijeku je fantastična akcija “Kupi 4, zgrabi 5” ili, prijateljski nazvana 4=5 koja svakoj ekipi olakšava povoljniji dolazak na festival. Prijatelji koji odjednom kupe četiri festivalske ulaznice za Sea Star, petu dobivaju na poklon. Ova ograničena akcija, koja će trajati do petka, 4. svibnja ili do isteka zaliha, uključuje i mogućnost da se na četiri kupljena festivalska turistička paketa, peti dobije gratis. Festivalske ulaznice dostupne su po cijeni od 279 kn, što uključuje 40% uštede u odnosu na posljednju cijenu, dok se dnevne mogu kupiti po 169 kn, uz 35% uštede. Kompletna ponuda dostupna je na službenoj stranici Sea Star Festivala.