Warm Up Tabor Film Festivala uz koncert Maje Posavec
3. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Warm Up Tabor Film Festivala uz koncert Maje Posavec

U subotu, 5. svibnja Maja Posavec nastupa s bendom u Zaboku na velikoj terasi popularne Krčme Polanović u sklopu službenog warm upa za 16. izdanje Tabor Film Festivala!

Za ovu priliku pripremljena je i posebna promotivna akcija: svi koji tu večer kupe festivalsku ulaznicu dobit će besplatan upad na ovaj koncert za koji se karte po pretprodajnoj cijeni mogu kupiti u Polanoviću po cijeni od 30 kuna, dok će na dan koštati 40 kuna. Ujedno će ovo biti i najavni koncert za Majinu veliku promociju samostalnog albuma prvijenca “Kada ne bih imala strah” u srijedu, 9. svibnja u KD Vatroslava Lisinskog.

Maja Posavec dobitnica je dva Porina – za najbolji pop album 2015., Detour , „A što ak ja…“ i za najbolju vokalnu suradnju 2016. s Nenom Belanom u „Tvoj glas“. Svoje glazbeno iskustvo stekla je kao pjevačica, koautorica i autorica u bendu Detour. S Nenadom Borgudanom napisala je neke od najvećih hitova: „Mjesec“, „Ljeto počinje“, „Prijatelj“, „Zmaj“ i druge, a samostalno potpisuje veliki hit singl „Daleko“. Već spomenute 2016. Maja je krenula u samostalnu glazbenu karijeru. Njena prva tri najavna singla za novi album – „Mediteranska“, „Budi Jak“ i „Dok držiš me za ruku“, našla su se na Hrtop 40 te na hrvatskim glazbenim ljestvicama. Album „Kada ne bih imala strah“ objavljen je početkom travnja popraćen mnogim pozitivnim reakcijama i kritike i publike. Ovo će biti jedan od prvih Majinih nastupa s pratećim bendom uopće kojeg čine redom sjajni glazbenici: Damir Mihaljević na bubnjevima, Vinja Marino na basu, Ivan Kapec na gitari, Franjo Klinar na klavijaturama i Maja na gitari i vokalu.

Festivalska ulaznica za Tabor Film Festival košta 195 kuna (26€) i može se kupiti do 23.5.. U cijenu ulaznice uključen je kamp za koji je obavezno rezervirati mjesto na kamp.tff@gmail.com