Maja Posavec u srijedu u Lisinskom!
7. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Maja Posavec u srijedu u Lisinskom!

Ostalo je još jako malo do promocije albuma prvijenca Maje Posavec „Kada ne bih imala strah“, a ona će se dogoditi u srijedu, 9. svibnja u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog s početkom u 20h.

Maja će s bendom izvesti svih 12 pjesama s albuma na kojem je radila 8 godina, ali i neke druge koje su obilježile njenu dosadašnju karijeru.

„Ovo je moj prvi veliki samostalni koncert. I došao je u pravo vrijeme. Napokon sam spremna podijeliti s publikom svoj autorski prvijenac uživo. Publika me do sada gledala i slušala u raznim projektima, ali ovo je nešto vrlo moje i vrlo osobno. Sretna i uzbuđena zajedno s ekipom iz benda Ivan Kapec, Vinja Marino, Damir Mihaljević i Franjo Klinar spremam koncert koji ima obrise cabareta, gdje ja kao Maja Posavec putujem kroz svoja raspoloženja, stilove, faze“ izjavila je prije koncerta.

Maja je ususret ovom koncertu izbacila i spot za pjesmu „Prazan hod“.  Producent je Višeslav Laboš, a za režiju i kameru zadužen je bio Damian Nenadić. Spot je montirala Sandra Bastašić, a color je zasluga Darka Kušlana.

Nakon koncerta slijedi druženje s Majom, a to će ujedno biti i prilika za kupiti album. Maja Posavec najavljena je i kao jedan od izvođača na 16. izdanju Tabor Film Festivala (5.-8.7.2018.).

Ulaznice po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti preko sustava Ulaznice.hr na ovom linku https://bit.ly/2JOKHpS, na dan će koštati 100 kuna. Zbog specifičnosti prostora broj ulaznica je ograničen.

Vidimo se u srijedu, 9. svibnja u Lisinskom!