Najavljena treća AUT-ova LGBTIQ+ Brucošijada u Saxu!
11. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Najavljena treća AUT-ova LGBTIQ+ Brucošijada u Saxu!

“Kažu da su treći nastavci svih velikih priča/filmova/etc. uvijek podložni propasti. Mi smo tu da vam dokažemo suprotno našom T R E Ć O M LGBTIQ+ brucošijadom!”, kažu iz LGBTIQ+ inicijative zagrebačkog Filozofskog fakulteta ,AUT”.

Pridružite se finalnom nastavku šarenog Svetog Trojstva u Saxu, 1.6., s početkom u 22h. Shequel vam donosi Queerbizu. Žele odati počast svim ljetima na Jadranu 90-ih godina, kad su svi flambojantno trčkarali po plažama i bacali šljokice u oči druge djece, umjesto pijeska. Kako bi modernizirali brucošijadu, odlučili su joj pridodati i seapunk estetiku (dupini i tirkizna kosa na solima za kupanje). Dresscode? Luftići, rukavići, peraje, šlaufići, animalni floatieji, naočale za plivanje, dihalice za muf diving, kišobrančići za COCKtaile.

Potiču posjetitelje i na crop topove jer smatraju da svatko tko posjeduje tijelo, automatski zadovoljava kriterij za beach body. Sun’s AUT, škemba/pločice’s AUT! Sounds like: Jadran 90-ih (hrvatski creme de la creme trash glazbe) i moderniji mrdoguzi 90-ih, 00-ih i 2010-ih. Početak je u 22 sata, a kraj je ipak jedna relativna kategorija. Upad su dobrovoljne donacije s tim da je potrebno minimum izdvojiti 10 kuna.

*šuška se da postoji i mogućnost iznenađenja, ali o tome kasnije, jer ipak morate biti i malo gladni