Frenkie, Kontra i Indigo izbacili video za “Tupakamaru” i pozivaju na koncert u Zagreb
12. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Frenkie, Kontra i Indigo izbacili video za “Tupakamaru” i pozivaju na koncert u Zagreb

FM Jam trojka Frenkie, Kontra i Indigo s hvaljenog albuma „Egzil“ predstavlja novi singl i video – „Tupakamaru“! Super-trio ponovno je udružio snage s redateljem Adnanom Huremovićem, i kreirao savršen audio-vizualni spoj – kao i pjesma, video predstavlja posvetu legendarnom reperu 2Pac-u, te je premijerno predstavljen na FM Jam VEVO kanalu.

„Imali smo pauzu nakon spota „Đe će ko“ i drago nam je što publici možemo predstaviti novi video materijal! Moramo pohvaliti našeg redatelja i zahvaliti mu na savršenoj organizaciji i realizaciji spota – zaista smo uživali na setu. „Tupakamaru“ je klupska pjesma, samim time i video ide u tom smjeru. Gledatelji će u par kadrova prepoznati reference na legendarne fotografije 2Pac-a, čime smo mu odali počast. Također, veliko hvala predivnim djevojkama koje su plesnom koreografijom učinile da video izgleda još bolje“, otkriva Frenkie o videospotu.

ideo je snimljen u Tuzli, a kako je ranije i spomenuto, redatelj je Adnan Huremović, a s njim je FM Jam trojka već surađivala na spotovima za pjesme „Malkice“ i „Viša srednja klasa“, koji zajedno broje više od 1,5 milijuna YouTube pregleda.

Bombastični i hvaljeni album „Egzil“ momci su objavili u prosincu prošle godine i nasljeđuje njihov prvi zajednički projekt, album „Putanja“ iz 2016. godine. Novo izdanje donosi ukupno 13 pjesama, ispunjenih samouvjerenošću i agresivnošću Frenkiea i Kontre s inovativnom produkcijom koju potpisuje Indigo. Za mix je zaslužan Ryu Kawashima, dok master potpisuje Mischa Janisch (Sunshine Mastering, Beč), a sav materijal momci su snimili tijekom 5-dnevnog boravka u Tokiju, u tamošnjem Red Bull Studiju.

Osim kroz singlove i videospotove, izdanje su koncertno predstavili diljem regije, što uključuje nastupe u Beogradu, Ljubljani, Sarajevu, Tuzli…te je konačno na red došao i Zagreb!

Naime, u petak, 18. svibnja, Frenkie, Kontra i Indigo će album „Egzil“ predstaviti uživo u zagrebačkom klubu Boogaloo.  Tako će i zagrebačka publika imati priliku doživjeti „Egzil“ kroz energičan nastup ove izuzetne hip-hop trojke, a kao poseban gost večeri momcima će se na pozornici pridružiti Edo Maajka!

Ulaznice za koncert u pretprodaji su dostupne putem sustava Entrio, po cijeni od 60 Kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 Kn.