Maksim Mrvica najavio koncert u prostoru starog rimskog kamenoloma u Vinkuranu
14. svibnja 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Maksim Mrvica najavio koncert u prostoru starog rimskog kamenoloma u Vinkuranu

Maksim Mrvica, jedan od najpoznatijih svjetskih crossover pijanista, otvorit će Festival Rocks&Stars koji se održava ovo ljeto u monumentalnom prostoru starog rimskog kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu iz kojeg su iznjedrene jedne od najljepših zidina Europe, one iz pulske Arene. 

U ozračju impozantnog, mistikom prožetog, kamenoloma Maksim će sa svojim bendom predstaviti svoj najnoviji album “New Silk Road” koji je inspiriran Kinom, a s kojima više istražuje klasičnu notu i zvuk.  Uz najnoviji album, kojeg će domaća i strana publika moći čuti po prvi put na ovim prostorima upravo u Cave Romane kamenolomu, Maksim će izvoditi i svoja najpoznatija crossover djela, te obrade svjetskih pop hitova poput pjesme „Clocks” grupe Coldplay, „All of Me” Johna Legenda, skladbu iz hit serije „Game of Thrones” itd..

Njegova velika svjetska turneja „Phantasy of the Silk Road 2018.” započela je u Pragu i Bratislavi, a u Hrvatskoj će upravo započeti spektakularnim otvorenjem multifunkcionalne kulturne pozornice Rock&Stars @ Cave Romane i jednog od najatraktivnijih kulturno-zabavnih događanja koji će se ovo ljeto održati na Jadranu.  Koncert će biti održan 28. lipnja s početkom u 21 sat, a ulaznice možete kupiti u sustavu Eventim.

Organizator festivala je Medulinska rivijera. Uz Maksima, na festivalu će nastupiti i brojni drugi umjetnici, kao što su Darko Rundek i Stefan Milenkovich. Cijeli postav festivala možete pronaći na web stranici www.caveromane.com.

Foto: Promo