Umjetnički mjuzikl/kabare/teatar Moskau priprema noć za pamćenje uz Kliniku Denisa Kataneca
16. svibnja 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Umjetnički mjuzikl/kabare/teatar Moskau priprema noć za pamćenje uz Kliniku Denisa Kataneca

U četvrtak 24. svibnja pozivamo vas na nesvakidašnji koncept nastupa umjetničkog kolektiva Moskau koji će se održati u Vintage Industrialu. Drama. Comedia dell arte. Elizabetinska tragedija. Mjuzikl. Kabare. Radio drama. Plesna predstava. Dođi i uvjeri se da uz njih nastupit će i Klinika Denisa Kataneca, koji će vam slušni aparat obradovati i nekim novim materijalom.

MOSKAU je umjetnički kolektiv koji trenutačno čini osam glazbenika afirminiranih kroz brojne projekte na domaćoj glazbenoj sceni. U posljednje četiri godine bend je objavio jedan EP, te tri studijska i jedan live album, koje je sve redom domaća i regionalna kritika odlično prihvatila.

Posljednji album “Violence & Sorrow” objavljen u listopadu 2017. našao je mjesto na svim relevantnim ljestvicama najboljih albuma godine u domaćim i susjednim medijima, a zapazili su ga i strani novinari iz Belgije i Nizozemske. Nastupi uživo glavno su oružje kolektiva Moskau, energični su, jedinstveni i nepredvidi, te se duboko urezuju u pamćenje publike.

KLINIKA DENISA KATANECA je aktualni, jako autorski, bend zagrebačkog autora Denisa Kataneca (Felon, DKOkanagan LTD). Iza sebe imaju hvaljeno prvo izdanje Nikta Zorja, koje završava visoko na svim relevantnim listama najboljih albuma u 2016., a trenutno su u procesu snimanja novog. KLINIKU čine: Brane Norac (Nebo Roza), Vinko Vujec i Denis Katanec te INTERVENTNA: Ivan Grobenski (Moskau) i Nikol Ćaćić (NLV).

Koncert će biti održan u četvrtak, 24. svibnja, a ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kuna u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta iznositi 55 kuna.

Foto: arhiva