Večer posvećena Joy Divisionu i Ianu Curtisu ove subote u Močvari
16. svibnja 2018.
Music Box (10968 Članci)
Podijeli

Večer posvećena Joy Divisionu i Ianu Curtisu ove subote u Močvari

U subotu 19. svibnja će u sklopu programa kojim se obilježava 19. rođendan Močvare, a koji traje od 30. travnja do 19. svibnja, održati novi Twilight party.

Twilight party se nakon višegodišnje pauze vratio na „mjesto zločina”, u zagrebački kultni alter klub Močvara, gdje je godinama žario i palio okupljajući mračnjake i ostale čudake, prezentirajući dark, goth, industrial i inu scenu mnogim koncertima, performansima i slušaonicama, te je zasigurno najveći i najdugovječiji alter party u Hrvata. Opet se godina okrenula i vrijeme je za tradiocionalnu večer „Joy Division night In memoriam Ian Curtis” koju Tomi Phantasma organizira već više od 20 godina.

Phantasmagoria

Večer će tako biti posvečena jednom od velikana alter rock scene, Ianu Curtisu, frontmenu legendarnih Joy Division, i to povodom 38. godišnjice njegove smrti. Joy Division su jedna od najvećih i najutjecajnijih alter rock grupa svih vremena, a Ian Curtis je bio glavna okosnica grupe zahvaljujući svojim mračnim, poetskim tekstovima i originalnoj vokalnoj iterpretaciji.

Uz presjek glazbenog opusa Joy Division, koji će biti ispremiješanobradama njihovih pjesama drugih autora, nastupit će poznati zagrebački alter rock band Interzone i odraditi Joy Division set, a kao posebni gosti će nastupiti poznati zagrebački mraćnjaci Phantasmagoria i odsvirati koncert u čast Ian Curtisu. Nakon koncerta slijedi tipičan Twilight mix gdje će Tomi Phantasma i Schultz vrtiti mračne hitove od kasnih sedamdesetih do danas.

Interzone

Vrata Močvare se otvaraju u 21 sat, a cijena ulaznice će iznositi 20 kn. Happy hour na šanku od 21:00 do 22:00.

Satnica:
Vrata: 21:00
Interzone: 22:00
Phantasmagoria: 23:30
Twilight party: 00:30