Pannonian Challenge – festival koji izaziva adrenalinsku ovisnost
17. svibnja 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Pannonian Challenge – festival koji izaziva adrenalinsku ovisnost

Tko jednom dođe na Pannonian Challenge, ovom osječkom festivalu ekstremnih sportova se vraća svake godine.

Najuzbudljiviji i svjetski poznati festival urbanih sportova, Pannonian Challenge, svoja će vrata ponovno otvoriti u Osijeku 30. svibnja i trajat će sve do 2. lipnja. Ljubitelji ekstremno dobre zabave tri dana će moći uživati u vratolomijama vrhunskih BMX, role i skate sportaša. Natjecanje će ponovno okupiti ponajbolje svjetske sportaše u ove tri kategorije ekstremnih sportova.

Osječki skate park, ujedno i najbolje opremljen skate park u jugoistočnoj Europi, ugostit će preko 300 vrhunskih sportaša koji će se natjecati za bogati nagradni fond. Posebna zanimljivost je i to što su BMX i skate kao sportovi uvršteni na listu natjecateljskih sportova za predstojeće ljetne Olimpijske igre 2020. u Tokiju.

Uz svjetski poznata imena iz svijeta ekstremnih sportova Pannonian Challenge nudi i odličan glazbeni program. Ove godine na Pannonian Challenge pozornici nastupaju Psihomodo Pop, Urban & 4, Brkovi i brojni drugi izvođači koji će osigurati odličnu zabavu i ludu atmosferu nakon uzbudljivih natjecanja i vratolomija.

Ulaz na sportski dio i natjecanja Pannonian Challenge je potpuno besplatan, dok je ulaz na glazbeni dio 20kn.

Foto: Milica Czerny Urban