#svježasrijeda predstavlja slovačkog DJ-a i producenta FVLCRVM i singl “Words”
23. svibnja 2018.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda predstavlja slovačkog DJ-a i producenta FVLCRVM i singl “Words”

Sve zamjećeniji slovački DJ i producent FVLCRVM, predstavlja svoju novu electro-pop poslasticu „Words“, zajedno s pratećim videospotom.

Riječ je o pjesmi koja donosi zanimljivu mješavinu mainstream i underground žanrova te ćete vrlo lako prepoznati pop i UK bass & future beats utjecaje.

Pravog imena Pišta Kráľovič, ovaj talentirani glazbenik već je duže vrijeme dio europske underground scene, sa svojim bendom Nvmeri. Međutim, upravo mu je s ovim samostalnim projektom – FVLCRVM i objavom prvog EP-a te debi-singla „Hi!“ pošlo za rukom i notom zaplijeniti pažnju šire svjetske javnosti. Već spomenuta debitantska izdanja donijela su mu viralni uspjeh – pjesma „Hi!“ se našla na #1 poziciji Spotify playliste „Fresh Finds“, a dospjela je i na BBC Radio 6, što mu je donijelo pažnju utjecajnih glazbenih imena – novinarke i kritičarke Mary Anne Hobbs te producenta Machinedrum.

S novim singlom FVLCRVM nastavlja se poigravati mainstream i underground karakteristikama žanrova, kombinirajući svoj prepoznatljivi indie-electro zvuk sa zaraznom melodijom. Pjesma je dostupna i hrvatskim fanovima, kako kroz radijski eter, tako i putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi, a prateći video dostupan je na YouTube-u.

Rubriku #svježasrijeda realiziramo u suradnji s Universal Musicom Hrvatska.