Nela nakon “Netko kao ti” predstavila novu pjesmu i spot “Vrijeme je”
24. svibnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Nela nakon “Netko kao ti” predstavila novu pjesmu i spot “Vrijeme je”

Mlada i talentirana pjevačica Nela već je pridobila simpatije publike svojim prvim hit singlom “Netko kao ti” koji se našao i na nacionalnoj HR Top 40 listi, a i dan danas je nezaobilazan na playlistama mnogih radijskih postaja. Bez dileme, hrvatska publika i Nela se otvoreno vole.

Upravo predstavlja novi singl “Vrijeme je” na kojem je i ovoga puta glazbu radio Andrej Babić, dok se teksta prihvatila Ines Prajo. Aranžman za novu pop poslasticu su radili Andrej Babić i Ivan Božanić, koji je pjesmu producirao u studiju ‘Dan, mrak’.

“Vrijeme je za proljeće, za ljeto, radost i ljubav, vrijeme je za dobru atmosferu. To je ono što u ovoj pjesmi poručujem. Od srca se nadam da će publika kao i ja, slušajući novi singl, na trenutak zalutati na neko ljepše i sretnije mjesto“, kaže simpatična Nela koja je za pjesmu objavila i videospot, a kojeg je snimao i režirao Leo Vitasović. Spot je montirala Ema Carić, a izvršna producentica je bila Suzana Potrebić.

Nema sumnje da će Nela i ovom pjesmom privući pozornost ljubitelja kvalitetne pop glazbe, te radijskih urednika diljem Hrvatske. S “Netko kao ti”, a sada i s “Vrijeme je”, Nela je osigurala svoje mjesto na hrvatskoj pop sceni te svojim lijepim glasom samouvjereno nastavlja svoj glazbeni put.