Počeo 2. Sea Star Festival – večeras u Umagu Robin Schulz, Van Dyk i moćni hip hop line up
25. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Počeo 2. Sea Star Festival – večeras u Umagu Robin Schulz, Van Dyk i moćni hip hop line up

EXIT, službeno najbolji europski festival, ovoga se vikenda preselio u Istru gdje je u tijeku drugo izdanje Sea Stara, hrvatskog člana velike regionalne festivalske obitelji!

U Umag su pristigli mladi ljudi iz cijelog svijeta, a večeras će Sea Star ugostiti posjetitelje na šest pozornica diljem lagune Stella Maris, gdje će ih na nogama do jutra držati DJ superstar i hitmaker Robin Schulz, trance legenda Paul van Dyk, ruski hit DJ duo Filatov & Karas, te domaći elektro-pop tandem Nipplepeople! U lagunu stiže i strahovita hip hop postava koju predvode zagrebački velikani Tram 11, bosanski babo Edo Maajka & Band, beogradska keva Sajsi MC, dalmatinski heroji Krešo Bengalka i Dječaci, te slovensko – crnogorska zvijezda s možda trenutačno najslušanijim hitom, famozna Senidah!

Jednodnevne ulaznice za petak prodaju se na ulazu festivala po cijeni od 199 kn, jednako koliko i ulaznica za subotnju euforiju 26. svibnja. U ponudi su i festivalske ulaznice po 350 kn, dnevna VIP Gold po 400 kn i festivalski VIP Gold po 750 kn.

Tijekom jučerašnjeg dana, pristigli fanovi uživali su u razgledanju Umaga, ali i u zracima sunca koje je temperature odvelo u prave ljetne! Sinoćnje zagrijavanje za Sea Star počelo je na Exotic Laguna pozornici gdje je zabavu dirigirao MC Choma, Kubanac zaslužan za uvijek odličan provod na kultnoj Latino bini EXIT festivala. Uz njega bili su i DJ Tender, DJ Sesha i Samba Show & Tito, a gorljivo je bilo i za vrijeme nastupa Pilla Jacksona i Bizze iz Bolesne braće, koji će i večeras pozdraviti publiku na istom mjestu na Jagermeister Beach Groove bini. Publika je neumorno plesala na Silent Octopusu, jer je DJ trio 207, Mighty Allen & DJ Gaby više od šest sati držao atmosferu na vrhuncu!

Večeras punom parom, osim na spomenute tri bine, kreće i program glavne pozornice festivala Addiko Tesla Stage, a scenu će zauzeti najpopularniji ruski DJ duo Filatov & Karas, dok će se hitovi nastaviti redati jer stiže i megazvijezda elektronske scene Robin Schulz, a ikona trance pravca Paul van Dyk podsjetit će sve prisutne zašto opravdano nosi titulu prve svjetske DJ zvijezde. Na samom početku večeri, publika će zabrijati uz Lutemaniju, misterioznog DJ-a koji je ujedno neformalna amajlija EXIT tima, a zatim slijede regionalne zvijezde britkih tekstova Krankšvester i melodična frka sastava Nipplepeople.

Bit će užareno i na drugoj najvećoj pozornici festivala, Nautilus Areni, gdje će publiku dočekati sjajne rime Ede Maajke, kao i niz antologijskih singlova jednog od najvećih hip-hop sastava regije Tram 11! S njima na Areni bit će i nedodirljiva beogradska rap kraljica Sajsi MC, ali i slovenska zvijezda u usponu Senidah čiji hit “Slađana” je izazvao pravi bum u regiji. Istru će pohoditi i dalmatinski maheri Krešo Bengalka, i omiljena hip-hop klapa Jadrana, splitski Dječaci. Bogat program će biti i na Cinema Stageu gdje će biti prikazivani odabrani nastupi s Exita.

Danas se očekuje i najveća gužva te se svim posjetiteljima koji su kupili festivalsku ulaznicu preporučuje da na lokaciju dođu što prije, kao i da svoje narukvice preuzmu na zamjenskim mjestima na glavnom festivalskom ulazu već tijekom dana.  Više detalja na: www.seastarfestival.com.