Poznata satnica za MetalDays 2018 – dva benda otkazala nastup!
31. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Poznata satnica za MetalDays 2018 – dva benda otkazala nastup!

Za nešto manje od dva mjeseca festivalska vrata otvorit će slovenski MetalDays festival. Već u ovom trenutku donosimo detaljnu satnicu nastupa bendova na Ian Lemmy Kilmister i Boško Bursač pozornicama te ga naravno ispisati i započeti s laganim pripremama za sami festival.

Detaljni raspored nastupa sa satnicom za New Forces pozornicu bit će objavljeni naknadno, o čemu ćete naravno, biti na vrijeme obaviješteni. Nažalost, da ne bude sve kako je planirano u samom početku i najavljeno već odavno, pobrinuli su se bendovi Metal Allegiance i Hate Eternal, koji su otkazali svoj nastup na festivalu. Metal Allegiance je zbog nepredviđenih okolnosti prisiljen otkazati sve nastupe na ovogodišnjim europskim ljetnim festivalima, uz obećanje da će se vratiti u najkraćem mogućem roku s novim albumom kojega će zatim promovirati diljem starog kontinenta. Hate Eternal, također je otkazao sve nastupe u Europi tijekom ljeta, dok u ovom obrazloženju stoji da su u pitanju razlozi privatne naravi.

Iz razloga vrlo skorog početka festivala, iz tabora organizatora priopćeno je kako nije moguće pronaći prikladne zamjene za ove bendove.

Ulaznice za MetalDays 2018 festival još uvijek možete kupiti OVDJE.