Heidi šeće psa predstavili svoju verziju žene mačke
1. lipnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Heidi šeće psa predstavili svoju verziju žene mačke

Nekonvencionalne pjesme, osjećaj za showbizz i vokal koji je miks Blondie i Cacadoo Looka, a opet sasvim originalan, tri su elementa koji ovu glazbenu priču čine toliko različitom od svega na domaćoj estradi.

„Slučajna pjevačica“ benda, Smiljana Štrbac na pozornici je žena mačka, plesačica i provokatorica, a u privatnom životu menadžerica u uspješnoj firmi. Dovoljno da uzburka konzervativne duhove spremne na osudu svakog iskakanja iz okvira. Ekipa iz benda s tim se može nositi jer su svi odreda zreli ljudi s uspješnim profesionalnim karijerama van glazbenog svijeta koje su povezali entuzijazam, strast prema glazbenom izražavanju i taj umjetnički nerv koji se teško može zatomiti. Žive svoj san lišeni svih frustracija koje zna donijeti nerealiziranost uzrokovana strahom i neusuđivanjem. Heidi šeće psa se itekako usudi u djelo provesti sve svoje zamisli u čijem je fokusu kvalitetna pjesma koja podiže energiju i tjera na ples. Ova je ekipa odličan primjer teze da za dobre stvari nikad nije kasno.

„Iskočite iz svakodnevice, uskočite u kostime iz snova i budite ono što ste oduvijek željeli!“ poručuje bend čiji su prvi singlovi „Još sam tu“, „Reći ćeš mi sutra“ i „Vuk“ zaljuljali glazbenu scenu, a najnoviji „Njegova mačka“ nastavlja u revijalnom tonu. Autor pjesama je član benda Hrvoje Borošić, a za još moderniji zvuk zaslužan je producent Srđan Sekulović Skansi. Spot u režiji Doringa sniman je u jednom kadru u studiju Jadran filma. Dopustite da Heidi povede i vas u glazbenu šetnju, nakon koje ćete relaksirani početi uživati u životu.