Mladi hrvatski glazbenik Filip Pintar u novom spotu zbog ljubavi proplesao
5. lipnja 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Mladi hrvatski glazbenik Filip Pintar u novom spotu zbog ljubavi proplesao

Krenuo je kao sportaš, uporno ignorirajući glazbu i umjetnost. No shvativši da glazba „izlazi“ iz njega spontano, plesni pokreti došli su kao prirodna potreba.

On je Filip Pintar, mladi zagrebački glazbenik, koji pjeva, sklada, aranžira, a po novome i pleše! Za potrebe snimanja video spota za svoj novi singl „Zajedno“, Filip je u manje od jednoga dana proplesao. Razlog za izlaženje iz tipične muške komfor zone bila je, naravno, ljubav.

„Rijetko plešem, a kad to i činim izgleda vrlo nespretno. Tipično muški. Uvježbavajući plesnu koreografiju za video spot osjetio sam nevjerojatni polet, energiju i svježinu koju dugo nisam osjetio. Toliko sam se oduševio plešući i snimajući novi spot da ozbiljno razmišljam na jesen upisati plesnu školu.“ otkrio nam je Filip.

Video spot u stilu popularnog plesnog filma STEP UP, osmislio je Filip, dok ga je kamerom i ovoga puta zabilježio DORINGO, redatelj, koji je u svoj portfolio upisao imena poput Nina Romić, Dosh Lee, Gretta, Filip Fantoni…

Filip Pintar je u pjesmi „Zajedno“ nastavio suradnju s MALEK-om, s kojim je snimio duet „Poželim“, no ovaj put na autorskom nivou. Pjesmu je i ovoga puta aranžirao i producirao perspektivni glazbeni producent Jere Šešelja, koji joj je dodijelio prepoznatljiv Filipov stil poput onoga uspješnice „Ti si dar s neba“, koja se pet uzastopnih tjedana nalazila na nacionalnoj listi HR TOP 40.

Foto: Doringo